Logo

Webbinarium om surrogatmödraskap

Date

Tuesday, October 5, 2021

Time

06:00 PM Europe/Stockholm

Convert to my timezone
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Required fields
If you have already registered and can't locate your registration confirmation email, click here!
The email address is incorrect. Please double-check your email address.

A confirmation email with logging details has been sent to the provided email.

System configuration test. Click here!

Vägen till en familj - vi berättar allt du behöver veta om en trygg familjebildning genom surrogatmödraskap. 

Under webbinariet kommer du få en överblick över hur en surrogatprocess går till. Vi kommer att berätta närmare om våra destinationer, de praktiska och juridiska frågorna kopplade till processen och hur vi kan hjälpa dig på vägen till att skapa familjen du drömmer om. 

Du får träffa Eduardo Afonso som är VD och grundare av Nordic Surrogacy och förälder till två flickor födda genom surrogat. Emma Dahlén på Dahlén Juristbyrå är Sveriges främsta jurist inom området och kommer att förklara juridiken som är kopplad till processen. En familj som genomfört sin surrogatresa med oss kommer att dela med sig av sina erfarenheter. 

I slutet av webbinariet kommer vi att svara på dina frågor. Under kvällens gång kan du skicka in dem anonymt allt eftersom de dyker upp.

Presenter

Eduardo Afonso

Hej,
Jag heter Eduardo Afonso och är VD och grundare av Nordic Surrogacy. Jag är förälder till Zelda och Esther som föddes 2014 genom surrogatmödraskap.

Sedan 2016 har Nordic Surrogacy hjälpt ofrivilligt barnlösa till en trygg familjebildning genom surrogat. Mitt löfte till dig är att jag och mitt team kommer göra vårt yttersta för att förverkliga din dröm om att bli föräldrar. Vi kommer stötta dig hela vägen på denna känslomässiga, fantastiska och omtumlande resa!