Logo

Webbinarium om surrogatmödraskap

Date

Wednesday, March 20, 2024

Time

11:00 AM Europe/Stockholm

Convert to my timezone
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Required fields
If you have already registered and can't locate your registration confirmation email, click here!
The email address is incorrect. Please double-check your email address.

A confirmation email with logging details has been sent to the provided email.

System configuration test. Click here!

Jonas Sternulf-Gleditsch

Hej,

Mitt namn är Jonas och jag är ansvarig rådgivare på Nordic Surrogacy. Jag är den förste du möter hos oss eftersom jag lotsar dig genom de initiala delarna av processen där du får möjlighet att ställa alla dina frågor om processen och vi kartlägger förutsättningarna för just din process.

Det bästa med mitt jobb är när jag kan hjälpa någon att hitta en väg för att uppfylla drömmen om ett barn. Speciellt för dem som tror att det kanske inte är möjligt. – Jag vet själv hur stark barnlängtan kan vara, jag har också varit där. Just nu genomgår jag en surrogatprocess i Colombia tillsammans med min man. När vi fattade beslutet att starta vår surrogatresa, var det för att vi kände oss trygga och hade förtroende för processen. Den tryggheten vill jag förmedla till alla blivande föräldrar jag möter. Det här är inget vanligt jobb på ett vanligt företag. Jag gör skillnad för någon annan varje dag vilket gör det både roligt och meningsfullt.

Vägen till en familj - vi berättar allt du behöver veta om en trygg familjebildning genom surrogatmödraskap. 

Under webbinariet kommer du få en överblick över hur en surrogatprocess går till. Vi kommer att berätta närmare om våra destinationer, de praktiska och juridiska frågorna kopplade till processen och hur vi kan hjälpa dig på vägen till att skapa familjen du drömmer om. 

Du får träffa Jonas Sternulf-Gleditsch som är rådgivare och Nina Klose som är jurist på Nordic Surrogacy. Du kommer också möta en nybliven familj. Vi kommer berätta om surrogatprocessen, våra destinationer och tala om de praktiska och juridiska frågorna kopplade till familjebildning genom surrogat.

Webbinariet hålls onsdagen den 20 mars kl.18.00 och pågår ca en timme.

Under kvällens gång har du möjlighet att ställa frågor anonymt i chatten som vi besvarar i webbinariet i mån av tid eller via mail.